vineri, noiembrie 05, 2010

dimineata lui super chuck

intr-o dimineata insorita de noiembrie super chuck norris a deschis incet ochii, unul cite unul. dar ochii nu voiau sa se deschida, asa ca le-a scos pleoapele de tot si le-a pus intr-un borcan, la marginea patului. la noapte le lipeste la loc. apoi i-a dat un brinci tandru melcului, zicindu-i: "hai, bre, du-te si fa-mi cafeaua! ...stai, cum era asta? ...aaa..: te rrrrrrroooog frrrumooos". si uite asa si-a baut super chuck norris cafeaua.
ieri.
ca azi a fost asa:
 tzuuuuuuuurrrr.[telefonul lui suna cu "don't cry", ceea ce e cam bizar pt super chuck, dar ne facem ca nu stim]
 tzuuuurrrrrrrr

"bag ula!" , zice melcu'.

super chuck se ridica in capul oaselor, estimeaza distanta de la pat la dulapul pe care se odihnea agitindu-se puslamaua de telefon. repeta spusele melcului. manevra functioneaza. super chuck se intinde la loc. si atunci bestia infernala racneste asurzitor: "TOC TU MI SOFTLIIIIIIIIIIII......"

"bag ula!" , zice melcu'.


super chuck isi tuguie buzele incet, ca si cum ar fi o printesa si s-ar pregati sa pupe broscoiul, deschide incet ochii si clipeste de doua ori.  zadarnic. "AI NAU HAU IU FIL INSAID NAU", zice unealta malefica. super chuck nu vrea sa faca niciun rau omenirii. de aceea nu se enerveaza. va lua situatia in propriile miini. se da jos din pat in graba, gentil si delicat, ca o adiere a vintului de primavara.

"bag ula! vaco!" zice melcu', de piciorul caruia se impiedicase super chuck.

o sageata rosie. frinta de la jumatate.monstrul a cedat. "2 missed calls".

asa a inceput dimineata ututa de azi a lui super chuck norris. si bonus, paunescu game over. presa are orgasm multiplu. borcanul de cafea e gol. musafiri matinali. si soarele asta e cam bou, asa. cine l-a pus sa arda in halul asta. sintem in sweet november, nu in iulie!  [paranteza: am zis "sweet november" facem o pauza in care inchidem cu totii ochii si ne gindim 5 minute la keanu.  gata! ne stergem de pe fata zimbetul talimb si ne intoarcem la oile noastre] si toata lumea vorbeste foarte tare. aproape ca tipa. super chuck norris vrea sa faca o baie fierbinte cu multa spumita, in care sa zaca vreo doua ore, cu ratustele.

ei, in rest, ziua e cit se poate de ok....doar e vb de super chuck norris...;-)
p.s. mmmmmmmmmmm ....keanu

4 comentarii:

Cika spunea...

Si Chuck Noris nu vrea sa ne aminteasca cum a sunat-o pe cika noaptea la 1 si ce i-a zis??:))))

Bun rachiu, nu?

akritura spunea...

Ba Chuck Norris isi aminteste perfect. cred ca ii era dor de Cika, altfel nu inteleg de ce ar fi sunat-o...
da' Cika s-o suparat?

Chuck Norris spunea...

Chuck Norris was here!

Anonim spunea...

melcu zice:VA URMA