joi, decembrie 30, 2010

despre adoptia ciinilor de catre homosexuali

scrie la ziar ca elton john si iubitul lui au devenit parinti. potaia a scris un articol ieri despre cuplurile de homosexuali care adopta copii.s-a gasit o desteapta sa-l comenteze si sa-si dea cu parerea despre cum, stiintific vorbind, conform studiului unui ilustru stiintician, treaba asta nu e tocmai minunata. vezi, doamne, statistic vorbind si conform opiniilor psihologilor, copilul cu doi tatici care fac sex unul cu altul  (in fund, evident) are sanse mari sa nu creasca tocmai zdravan. sint momente in care as vrea sa-i pun pe anumiti oameni sa muste o bucata de bordura si apoi eu, incaltata cu bocanci cu talpa aspra, sa-i calc pe cap. brusc, ferm, indesat (da, sint o faptura violenta). 
trec direct la subiect. copii in orfelinate sint prost hraniti, prost imbracati, primesc educatie pe sponci, in cel mai fericit caz sint priviti cu mila, dar de obicei sint umiliti si tratati ca  un fel de marfa de calitate mai slaba trecem peste detalii "nesemnificative"de genul : nu sint imbratisati niciodata, nu stiu ce inseamna sa fii mingaiat, nu stiu ce inseamna o voce calda, nu-i pupa nimeni pe frunte, nu le cinta nimeni cintece de leagan, nu le spune nimeni o poveste la culcare, nu cauta nimeni monstii de sub pat, nu le face nimeni o prajitura de ziua lor, nu le da nimeni sentimentul ca sint ocrotiti. mai departe, ajungem la lucruri mai pragmatice: cind devin majori sint aruncati din centrele de plasament si ajung...pe strada. unii apuca sa invete din orfelinat o meserie, sau un pic de carte si reusesc cit de cit sa-si cistige existenta. cei mai multi, insa, sint pierduti de ei si de lume. buun, si asta doar pentru ca sint copii orfani. dar exista copii care au parinti, heterosexuali chiar, dar care traiesc poate mai rau decit orfanii. exista copii  la tara (ai caror parinti sint heterosexuali) care au minutele crapate de la munca pe cimp. exista copii (cu doi parinti, heterosexuali) care n-au ciorapei, care poarta iarna tenisi prin zapada si care nu se duc la scoala ca n-au cu ce se imbraca. unii copii ai caror parinti  sint heterosexuali adorm cu burtica goala, primesc bataie mai des decit primesc mincare. mai sint unii copii care isi impart cornul si laptele pe care le primesc  de la guvern, la scoala (numai pina in clasa a 4a si numai in timpul semestrelor), cu fratiorii lor mai mari la fel de flaminzi si de amariti ca ei. exista copii care isi cara seara spre casa parintii heterosexuali, morti de beti, de prin crisme sau de prin santuri. exista copii ai caror parinti heterosexuali ii lovesc cu ce le vine la mina, pina ii desfigureaza. exista copii ai unor heterosexuali care dorm prin scara blocului sau pe unde apuca, fug de acasa, devin aurolaci, satui de bataile de acasa. exista copii pe care parintii lor heterosexuali ii trimit la cersit. exista copii care sint violati de catre parintii lor heterosexuali. exista copii facuti din gresala, la plesneala, din nesimtire, la bautura, din abuz de catre niste parinti heterosexuali pe care ii doare la basca de cum le creste progenitura.
daca vrei sa adopti un prunc, trebuie indeplinite o mie de conditii (adesea pe buna dreptate, ca nu pot fi lasati copii chiar oricui), dar  n-ar fi mai bine, oare sa fie validata si competenta  si disponibilitatea psihiologica si sufleteasca a unor oameni de a deveni parinti (heterosexuali, de altfel, si capabili  biologic)?
si atunci ma intreb eu, ca un om prost ce ma aflu, de ce doi oameni de acelasi sex care se iubesc (da, si si-o trag, eventual in cur) si isi doresc un copil sint priviti ca niste monstri care vor sa distruga prin imoralitatea lor viitorul societatii? cu ce maltrateaza sexul lor anal viata si devenirea unui copil mai mult decit o bataie cu furtumul de la masina de spalat data unui copil de 5 ani de catre tatal lui heterosexual betiv?
adam si eva erau singuri pe pamant, au facut doi fii, unul l-a ucis pe celalalt, apoi  cei trei ramasi (mama, tata fiu) s-au tot futut intre ei pina ce pamentul s-a umplut de urmasi . cu ce  sint homosexualii mai murdari decit incestuosii? oare popii (mizerabilii, frustratii, libidinosii, javrele de popi, ipocritii lumii) n-au alta treaba pe lumea asta decit sa arate cu degetul si sa stabileasca ei ce e permisibil si ce nu?
ziceam adineauri  de bordura si de bocanc. acesti anumiti oameni la care ma refeream anterior , carora le-as aplica tratamentul cu bocancul sint acei parinti heterosexuali care isi maltrateaza copiii, care dau pe bautura banii din care ar trebui sa le cumpere copiilor piine si sosete, acele ingrijitoare de la orfelinat care fura din putinul unor copii amariti, acei oameni limitati care cred ca orice parinti hetero sint mai buni decit unii gay. si inainte de bocanc, statistic vorbind, as vrea sa le fac dragoste in gura unui procent de 80% dintre acesti anumiti oameni. pentru ca sint  peste masura de ipocriti si nemaipomenit de limitati.

Un comentariu:

Irina Dan spunea...

Foarte frumos, incepand cu titlul :) Enerveaza-te mai des, nu mai lasa asta pe seama mea.