marți, decembrie 14, 2010

scurt pe doi

eu iubesc mult ciinii si pisicile si tin sa precizez asta inca de la inceput. bine, e drept ca mai mult iubesc pisicile decit cateii. e drept si ca de cind a fost sora-mea muscata de o potaie pe strada am inceput sa iubesc si hingherii si sa o urasc pe monica davidescu. si pe brigitte bardot. si pe mihai constantinescu, dar asta e off the record.
azi am vazut statusul de la messenger al unei tipe care zice asa: "de sarbatori adopta un caine sau o pisica si promoveaza adoptia lor". la treaba asta e atasat un link la youtube, probabil un filmulet induiosator.
ma enerveaza din doua motive, drept pentru care reformulez fraza ei de la status dupa cum vad eu lucrurile:
1. adopta un ciine sau o pisica oricind, daca iubesti animalele si le poti oferi o familie. nu tre' sa fie musai craciunul ca sa iei de pe strada un animalut si sa-l ingrijesti, o poti face foarte bine si cu ocazia zilei de joi dupa amiaza, marti dimineata sau simbata noaptea! daca faci asta ca pe o fapta buna cu ocazia craciunului, you suck!
2. daca tii musai sa topai de fericire ca ai facut o fapta buna cu ocazia craciunului (ca numai de sarbatori, nu-i asa, simtim acut nevoia de a fi ingerasi) ai putea sa ajuti un copil amarit de pe strada, sau un batrin si mai da in plm javrele si mitele.
asta-i tot.

7 comentarii:

Irina Dan spunea...

da wai, dar statusul fetei nu a fost rau intentionat. rastalmacesti tu. ai fi vrut sa scrie ceva de genul "adoptati caini, pisici, mereu, nu numai de craciun, ajutati copiii si batranii, fiti buni" plm...a ales si ea o idee

akritura spunea...

da, a ales si ea o idee... care sucks!

Porni spunea...

sucks cred ca esti tu akritura. spui niste lucruri de ma doare mintea. ce s-a intamplat? nu ti-ai baut azi cafeaua?

akritura spunea...

ba mi-am baut cafeaua , domnule Porni. dar pentru ca pe dumneata te doare mintea, te poftesc sa adopti vreo 2-3 ciini, ca tot vine craciunul.

Cika spunea...

bine marcat, akritura! Intr-adevar, cainii nu sunt de vina ca au ajuns pe strazi, ci tot oamenii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa accept sa merg pe strada impreuna cu o haita de caini, sa-i adopt cu ocazia craciunului, sa simt ca am facut ceva bun anul asta :))

Domnul Porni spunea...

"..dar pentru ca pe dumneata te doare mintea". vezi tu..aici clar! Esti preda!

akritura spunea...

:))) nuuu! abia acum as avea ocazia sa fiu preda, daca as spune "ba tu esti preda!" :))))

p.s. da' daca zic "dumneata" nu-i bun? trebuie sa zic "dumneavoastra"? :-s