vineri, februarie 11, 2011

my bloody valentine

dragilor, va doresc sa aveti un valentine weekend super romantic, plin de brizbrizuri si de inimioare si de chiloti comestibili si de bomboane de ciocolata si de ursuleti de plus si de ce mai vreti voi.

daaar, luni dimineata va invit sa participati la "bloody valentine".
despre ce e vorba?
despre o sarbatoare a iubirii (e valentine's, nu?).
vom celebra privilegiul de a fi sanatosi si de a-i putea ajuta pe semenii nostri.
lsint invitate sa participe doar persoanele intre 18 si 62 de ani cu o stare de sanatate buna (si e foarte important sa nu suferiti de nicio boala cronica, de anemie, sa nu fiti consumatori de stupefiante, sa nu aveti boli de piele, sechele pulmonare, o operatie de ulcer), cu o greutate de minim 50 kg.
pentru cei care o fac pentru prima data e de preferat sa aduca o adeverinta de la medicul de familie care sa ateste absenta oricaror boli cronice. de asemenea, pentru a participa la aceasta sarbatoare, nu consumam deloc alcool in seara precedenta. si nici nu fumam in dimineata evenimentului.


ne adunam frumusel luni dimineata la ora 7.30 in fata celui mai apropiat centru de transfuzie sanguina din orasul nostru. avem grija sa fi mincat inainte, sa ne fi baut cafeluta (fireste, doar cei care avem acest obicei) si sa fi consumat cit mai multa apa.

vom dona singe. va rog sa cititi mai multe informatii despre donarea de singe pe site-ul acesta: http://doneazasange.ro/

tin sa precizez ca propunerea vine de la prietena mea, ana, care este medic, si care inca din timpul studentiei ne-a convins sa donam singe, povestindu-ne despre cit de mult ajutam bolnavii din spitale aflati uneori in situatii  limita, printr-un gest care pe noi nu ne costa nimic.
va asigur, din experienta mea, ca nu va doare, nu lesinati, nu va imbolnaviti.
dar veti avea macar un pic sentimentul ca ati facut ceva bun si ca nu traiti degeaba.

4 comentarii:

Magda spunea...

Foartă bună ideea, felicitări pentru cei ce(pot) vor face acest gest!

Jicî spunea...

No,treabai bunî, da di shi sî sî întampli di ziua aiasta,neaparat?

Tot J spunea...

adicî,io putem shî ieri(cu donatu),dacă nu eram bat azi...aia cu chilotzî mo uns la duoden.

akritura spunea...

@ Magda:multumim! ;)

@Jicî: se poate intimpla (si)in oricare alta zi! doar sa nu bei cu o seara inainte.
p.s. lenjeria comestibila rulz!