miercuri, martie 02, 2011

recviem pentru venin

nici n-aveti idee cit de rau imi pare ca am sters articoilul de luni. m-am gindit eu ca a fost un pic cam violent si a lasat loc de reactii rautacioase. ei, si daca a lasat, ce ? proasta am fost ca n-am pastrat o copie a textului, ca sa-l pot pune frumusel la loc.
asa ca fac rezumatul, pentru ca imi asum tot ce zisei: va sa zica, eu, cetatean al patriei, m-am dus simbata la teatru in iasi-moldova-romania, unde nu mi-a thinit spectacolul pentru ca in sala s-au gasit citiva mameluci, crescuti la coada vacii, care s-au manifestat oral (pe gura) in asa fel incit mie sa nu-mi tihneasca spectacolul.
era vorba despre :
1.o kizdisoara hahaita, care se hlizea la fiecare cuvint mai deocheat de se cutremura sala,
2. un adolescent cosuros crescut in fata calculatorului,  care fosaia/horaia in  in urechile mele,
3. un domn respectabil care a purtat in tihna o conversatie la telefon in timpul spectacolului, ca si cum s-ar fi aflat intr-o cabina telefonica
4. un minunat critic de teatru care a tot susotit in timpul spectacolului . macar de la un profesionist m-as fi asteptat sa aiba mai multa decenta si respect fata de cei de pe scena si sala, dar ..de unde?

bun. pe scurt, asta era treaba.
si, ca sa concluzionam, morala e ca le adresez celor mentionati mai sus si tuturor celor ca ei urarea de a se muta pe alta planeta. de exemplu, pe Tarania.
 

6 comentarii:

Domnul Porni spunea...

Nu am citit articolul pe care l-ai sters dar inteleg ca ai o problema cu satenii care vin la teatru si nu se cred agricultori...in fine... marea mea intrebare este: stiai ca Pluto este varul lui Mickey Mouse?

Magda spunea...

Mulți nesimțiți pe lumea asta , se pare că și la teatru au tăbărât...poate le era frig afară și s-au refugiat într-o sală și au nimerit la teatru și nu știau ce se întâmplă, de aceea vb la tel sau așa singuri. Pot să-ți spun ca și consolare că și în biserică se întâmplă cam la fel și oricât de înțelegătoare aș fi tot îmi vine să le zic câte ceva...

akritura spunea...

...de mama!

Anonim spunea...

Nu numai la teatru , au tabarit peste tot , acum la teatru natzional se fac RINOCERII de IONESCO , iata care-i povestea: AU TABARIT RINOCERII IN ORASUL NOSTRU , IN TARA NOASTRA IN ORASUL IASI ALIAS KAKAT .
Sa veniti sa-l vedeti si luati-l si pe kalin critikari cu voi si pe luminitza de la capatul p.

un rinocer in calduri

Anonim spunea...

Bai rinocer timpit , nu te mai lua de cei de la teatru . Uite la el , ce vita e ! Crezi ca-i usor sa conduci o trupa de timpiti . Va luati tot timpul de Adi , Cristi si LUMINITA . Pai , lor ar trebui sa li se faca un monument ,bai!
Din cacat !

remus

akritura spunea...

unii oameni au mereu acelesi nelamuriri. ...si nelinisti. mai precis, le e greu sa priceapa despre ce e vorba in propozitie, si isi expun pe doua (sau mai multe) voci frustrarile. well, pentru mine asta e ca si cum ai fi in sala, la teatru, cu punga de seminte

(in caz ca nu e clar, ma refer la rinocerul in calduri, denumit si remus. trist, dom'le , trist...)