miercuri, aprilie 06, 2011

ce poate fi mai grozav decit un om cu o chitara?

Raspuns: un om cu patru chitare!

va povesteam luni despre ContemporanIS si ziceam ca in cadrul festivalului vor avea loc si doua concerte, despre care voi reveni cu detalii. ei bine, iata ca revin.

primul concert se cheama "La margine de Bucuresti" si este sustinut in seara aceasta de catre Mircea Tiberian (pian) si Nadia Trohin (voce). evenimentul are loc la clubul queens, la orele 19.00. o sa merg la concert azi si o sa va povestesc cum a fost , desi sint convinsa ca va fi foarte fain (cel putin din cite am vazut pe youtube). va fi un spectacol in care se vor interpreta piese vechi cunoscute(tango-ul românesc interbelic si cintece “de mahala”), totul in zona improvizaţiei jazzistice. asa, care va sa zica, abia astept sa merg deseara (chiar daca e in queens, unde pun pariu ca nu mai pun piciorul alta data, decit daca o mai fi vreun eveniment asemanator).

al doilea concert e pentru mine o mare, mare, ...mare mare mare mare bucurie. e vorba despre un performance al lui Sorin Romanescu, care se cheama "more than 10 meters of wire", pe care eu l-am vazut anul trecut, in februarie, la Centrul National al Dansului. nu prea stiu cum sa descriu cam cit de mult, cit de fantastic de mult, cit de ...la nebunie mi-a placut.asa ca n-o sa descriu nimic. o sa va spun doar ca sint foarte foarte foaaaarte fericita ca "more than 10 meters of wire" va fi si la iasi, vineri, la 20.00, la Casa de Cultura a Studentilor, sala Gaudeamus.

atasez afisul. :) si mentionez ca intrarea e libera.Sorin Romanescu la ContemporanIS

Niciun comentariu: