miercuri, mai 11, 2011

niste nimic

azi nu am nimic de declarat si am impresia ca e una din zilele in care soarele n-are chef de mine ...dar nici eu n-am chef de el.
totusi, trebuie sa va spun doua vorbe pe care mi le-a zis azi my twisted sister, fara sa le comentez si pe care o sa le recitesc si eu intr-o alta zi...si probabil ca o sa le bag la cap. pe amindoua le-a zis Mike Robbins, de fapt, prima e titlul unei carti scrise de el.
 1. "be yourself.everyone else is already taken"
 2."vision without action is daydream, action without vision is nightmare"

in alta ordine de idei, daca nu as fi adormit aseara ca un prunc, m-as fi uitat la semifinala Eurovizion. dar, din cauza ca am adormit, ...nu m-am uitat. in schimb, mi-am amintit de cintecelul care a cistigat concursul  acum 2 ani, pe care il ascult si acum cu drag.
a! ca sa nu uit! inca ceva: daca porcusorul rîmă, atunci rîma de ce nu porcusor? cred ca din cauza porcusorului de guineea, care nu rîmă.

4 comentarii:

admin spunea...

"Nici eu n am chef de el". Imi aduce aminte de Preda. Preda, baiatu'cu buzele mari, nu cantaretul.

Dl Porni spunea...

Eu am scris mai sus :)

akritura spunea...

Domnule Porni, eu cred ca te gindesti, totusi, prea mult la Preda, sau poate ca a trecut prea mult de cind nu l-ai vazut. altfel, de ce ti-ar aminti o propozitie atit de neutra de buzele lui mari si senzuale?

akritura spunea...

auzi, care cintaret Preda???